O NÁS

loads

Našou firemnou politikou je serióznosť, profesionalita a presnosť. Vykonávame predovšetkým cestnú dopravu tovaru pre tretie strany a taktiež sprostredkovanie  v oblasti služieb a obchodu.

Disponujeme

  • kvalifikovaným personálom,
  • vozovým parkom, ktorý pozostáva z 300 vozidiel; skladá sa z kamiónov a nákladných vozidiel, plachtových návesov, návesov s kontrolovanou teplotou (ATP), vozidlami vybavenými ADR a potrebnými certifikátmi na jej prepravu. Všetky vozidlá sú vybavené satelitným alarmom proti krádeži pripojeným do špeciálneho operačného centra, ktoré sleduje a kontroluje ich pohyb,

areálmi určenými na skladovanie o rozlohe 49.000 m², z čoho 2000 m² je krytých, využiteľných na skladovanie chladeného a mrazeného tovaru, ako aj tovaru bez teploty, situovaných v talianskych mestách Pontecagnano (SA) a Corteolona (PV).

Naše služby

Autuori Group Logistics s.r.o. ponúka svojim zákazníkom služby realizované prostredníctvom štruktúrovanej nákladnej cestnej dopravy.

Naše služby sú zamerané na

  • dopravu súvisiacu s chladiacim reťazcom – výrobky podliehajúce skaze vo všeobecnosti, kvety a rastliny, ovocie a zelenina, preprava mäsa (vrátane možnosti prepravy tovaru vo vysiacej polohe), mrazené výrobky,
  • prepravu nebezpečného tovaru ADR, okrem prepravy nákladu v cisternách,

veľká časť dopravy je zameraná taktiež na prepravu liečiv, odevov a rozličného tovaru.